Köszönöm mindenkinek!
A Te támogatásoddal a MarketingMedve csomag lett
az ország valaha volt legsikeresebb kisvállalkozói termék/szolgáltatás csomagja!

Most itt az ideje, hogy én támogassam a kis- és középvállalkozásokat

A kampány közben készült felmérésekből tudom, hogy a KKV-k több mint 13%-a (a jelképes ára ellenére) még ezt a csomagot sem tudta megengedni magának a jelenlegi körülmények között. Sokan közülük induló, vagy nehéz helyzetben lévő kis- és mikrovállalkozások, amelyeknek a sorsán családok megélhetése múlik.

Ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálok a magam módján segíteni, és...

Wolf Gábor (marketingcommando.hu), Surányi Ferenc (vhklub.hu) és Pálinkás Róbert (marketingmernok.hu) segítségével

elajándékozok egy hatalmas
"vállalkozás-turbó" csomagot!

Ekkora értékű infotermék/tréning csomagot még SOHA senki nem adott ajándékba az országban.

A MarketingMedve a jótékonykodásban is a legnagyobb szeretne lenni!

Jótékonykodjunk együtt!

A csomag értéke 105.700 Ft, de nálam AJÁNDÉKBA kapod - mindössze annyit kérek, hogy ha hasznosnak találtad, akkor szólj róla másoknak is - írj róla az ismerőseidnek, a facebookon, twitteren, google+ stb. Minél több vállalkozáshoz eljut ez az AJÁNDÉK vállalkozás-turbo csomag, annál több jót tudtunk tenni, és úgy látom, hogy a jelenlegi helyzetben a vállalkozásoknak minden segítségre szükségük van... 

Wolf Gábor/Marketing Commando: BQ Konferencia

A TELJES konferencia (8 előadás) videófelvétele

BQ = Mint az IQ, csak B mint biznisz... A Te céged is nehezen indul el a fejlődés útján? Valahogy nem találod a gyors növekedéshez vezető utat, pedig szeretnél igazi céget felépíteni?

A BQ konferencia célja, hogy segítsen áttörést elérni a legfontosabb cégépítési alapok helyretételével, olyan ismert szakemberek segítségével, mint Wolf Gábor, Jagodics Rita, dr. Tóth András, Schlingloff Sándor, Pongor-Juhász Attila, Doubravszky György és Kovács "KOKO" István.

Pálinkás Róbert: Az ÚJ MARKETING

Pálinkás Róbert egyik legnépszerűbb tréningjének videófelvétele

Sokkal több nyereséget szeretnél hazavinni?

Amint megnézted ezt a videót, készülj fel, hogy a fejedet fogod fogni, miután rájöttél, hogy szinte mindent rosszul csinálsz a marketingben, ha a "hagyományos" vagy "szokásos" módon próbálsz ügyfeleket, vevőket szerezni.

Surányi Ferenc: Profit Max

A teljes program (3 előadás) videófelvétele + munkafüzet

A céged teljesítménye már réges-régen nem attól függ, mennyit dolgozol. Nézz körbe és vedd észre, hogy a legtöbb sikertelen ember azt hiszi, hogy eredményt kőkemény munkával lehet elérni. Ez óriási tévedés!

A komoly teljesítményhez kell a kemény munka, de ezen túl sokminden más is, pláne egy kezdő vállalkozó életében. Induló cégként erre az anyagra szükséged van!

Vezetéknév *
 
Keresztnév *
 
E-mail *