1000
0

A MiniMedve 31/2: Marketing turbó csomag ELFOGYOTT!

Idenézz, ilyet még soha nem csináltam!

Ez most egy másmilyen csomag. Ez egy MiniMedve csomag. A három és feledik. És azért fogod imádni, mert NEM a mérete a lényeg, hanem pontosan azokat a dolgokat gyűjtöttem össze Neked, amikkel kihasználhatod a nyári uborkaszezont és ELŐZHETSZ! Hogyan?

1. Kapsz egy IGAZI (papír!) könyvet, amit KÖTELEZŐ elolvasnod - és mivel IGAZI könyv (NEM eBook!), leviheted a tengerpartra is, a családod nem fog morogni!
2. Nem kell válogatnod, ennek a csomagnak MINDEN darabját használni fogod!
3. Kapsz hozzá egy "Előzési tervet" is, ami egy pipálgatható akciólista, ami végigvisz a csomag minden anyagán.

Mire a végére érsz, elvégezted a "Nyári előzési tanfolyamot", amivel szeptemberre messze a konkurrenseid és a piacod előtt fogsz járni. Ilyen egyszerű. Mit kapsz a csomagban:


Claude Hopkins:
Tudományos reklámozás
("igazi" könyv - postázzuk!)
(Ár: 3.885 Ft)


 

"Senkit, semmilyen szinten nem szabadna a reklámozás közelébe engedni, amíg hétszer el nem olvasta ezt a könyvet." (David Ogilvy)

A megtérülő és eredményes reklámozás és hirdetés alapkönyve. Mivel a könyv egy teljesen más kultúrában íródott, fontos tudnod, hogy ez a könyv egyetlen magyar kiadása, ahol nem csak egy pdf fájlt kapsz a lefordított szöveggel, hanem egy valódi, szakmailag lektorált, a magyar olvasó számára a megértést segítő illusztrációkkal, lábjegyzetekkel ellátott, könnyen érthető, igényes könyvet.

Pálinkás Róbert:
Az EGYETLEN garantáltan működő vevőszerző módszer

(Ár: 12.319 Ft)


Egy cég egyik legfőbb feladata - és gyakran egyben legnagyobb problémája - az, hogy vevőket szerezzen. Erre számtalan különböző módszer, rendszer, marketing eszköz létezik, és mindenki másra esküszik. Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy igazából rengeteg féle próbálkozás létezik, de garantáltan, minden esetben, minden iparágban, minden területen, mindenféle gazdasági helyzetben, országhatáron kívül és belül működő módszer csak EGY?

Erről az egy módszerről szól ez az előadás. Ha tehetném, kötelezővé tenném minden vállalkozónak, akinek problémája van a vevőszerzéssel - mert ha ezt megérti, soha többé nem lesz.

Wolf Gábor:
Az első 100 vevőm

(Ár: 6.566 Ft)Ha van valaki, aki tudja hogyan kell nagy lendülettel, sok vevőt hozni egy induló vállalkozás számára, akkor az Wolf Gábor. Azt mondják, hogy az első milliódat a legnehezebb megkeresni - de az is igaz, hogy az első 100 vevőt a legnehezebb megszerezni.

Wolf Gábor azokat a módszereket mutatja meg ebben az előadásban, ami segít egy induló vállalkozásnak átlendülni ezen a kritikus első időszakon, a tőle megszokott profi, gyakorlatias megközelítésben. 

Surányi Ferenc:
Sikeres hűségprogram
a Te cégedben

(Ár: 9.550 Ft)


Tudod mi a kisker értékesítés legsikeresebb marketing megoldása? A hűségprogramok.

Egyáltalán nem véletlen, hogy szinte minden multinak és áruházláncnak van - mert MŰKÖDIK. Viszont a Te vállalkozásodban lehet, hogy nehezen tudsz elképzelni egy hűségprogramot, hiszen jelentős tervezést, beruházást igényel - és gyakran még így sem tudja felvenni a versenyt egy egy multi hűségprogramjával… legalábbis jelenleg még így gondolod... Itt viszont egy olyan megoldást kapsz, ami kifejezetten kis vállalkozásokra van szabva.

Dr. Tóth András:
A személyes brand felépítése

(Ár: 6.566 Ft)


Dr. Tóth András előadásában közvetlenül és őszintén osztja meg Veled tapasztalatát a személyes brand építés 18 leghatékonyabb módjáról.

"A bizalmat nagyon nehéz megszerezni, ám nagyon könnyű elveszíteni!"

Hogyan tudsz saját, személyes brandet, márkát építeni, hogy a célcsoportod megbízható szakértőként, és ne "árusként", értékesítőként gondoljon Rád?

 Ezt mutatja meg Neked lépésről lépésre a pénzügyi tanácsadó szakma legnézettebb, legolvasottabb szakértője, dr. Tóth András.Weiser István:
Hogyan építettünk fel egy
közel 400.000-es listát

(Ár: 6.566 Ft)


Weiser István nevét valószínűleg már ismered - de ha esetleg még nem, akkor is biztos, hogy már jártál olyan weboldalon, láttál olyan vírus-marketing kampányt, amit ő készített. Humorral fűszerezett laza előadásában rengeteg hasznos tanácsot ad az eredményes listaépítéshez, és megmutatja minden részletét annak, hogy milyen kreatív módszerekkel építette a saját, hatalmas listáját. Ha Te már tudod, hogy a listában van a pénz, akkor azt is tudod, hogy ezek a kipróbált és bevált módszerek aranyat érnek!

Pálinkás Róbert:
Az ellenállhatatlan ajánlat

(Ár: 12.319 Ft)


Hogyan csinálj egy "nem rossz", középszerű ajánlatból olyat, ami annyira jó, hogy a potenciális vevőd egyszerűen nem tud neki ellenállni, és nem csak hogy megveszi, hanem még az evangelistája is lesz a termékednek?
 
Ez a marketing és a termékfejlesztés csúcsa, amikor a termékedbe "be van építve" a marketing, így nem kell eladni, csak megmutatni az érdeklődőknek, mert amint megismerték, nem csak meg akarják venni, de még másoknak is eladják helyetted! A legtöbb vállalkozó azt hiszi, hogy ilyen a terméke, csak egy probléma van - a vevőik nem így gondolják. Itt a recept a megoldásra - hogyan lesz valóban ellenállhatatlan az ajánlatod.

A bevételnövelés kézikönyve - 1. és 2. fejezet
(Ár: még nem kapható)A bevételnövelés kézikönyve egy különleges, nyilvánosan még nem elérhető könyv. Mivel ahány vállalkozás, annyiféle sikeres bevételnövelő módszer létezik (és minden iparágban más működik) minden egyes fejezet egy saját piacán látványos
sikereket elért vállalkozó gyakorlati tapasztalatáról, és az ebből kialakult bevételnövelési receptekről szól, első kézből.

A könyv még kiadatlan kéziratának első két fejezetét kapod meg - mindenki más előtt. Az első fejezet a bevételnövelés minden cégre vonatkozó, univerzális alapelveiről és gyakorlati módszereiről szól, a második pedig arról, hogy hogyan tudsz azonnal plusz bevételt hozni a cégedbe amikor a legnagyobb szükség van rá.

Ellenőrző lista:
Így előzz, amíg nyaral a konkurencia!

(Ár: nyilvánosan nem elérhető)


Ez az ellenőrző lista azért került bele a csomagodba, hogy ez a csomag ne kerülhessen fel porosodni az "oktatóanyagok, amiket majd egyszer megnézek/elolvasok" polcodra. Hiába veszel meg bármilyen tudást, ha csak porfogó lesz belőle a polcodon.

Ne kezdd el össze-vissza nézni/hallgatni/olvasni az anyagokat, kezdd ezzel a listával! Így nem csak egy "csomag", hanem egy lépésről lépésre megvalósítható terv kerül a kezedbe, amivel ezen a nyáron valóban előzhetsz - akár a tengerparton, akár az irodádban követed a lépéseit.
+ 1 bónusz!

A. W. Shaw:
Eladás írásban
Hogyan írjunk olyan értékesítési szöveget, ami hozza a megrendeléseket


Hogy
an kell olyan értékesítési szöveget írni, ami felkelti az érdeklődést, vágyat ébreszt, és megrendeléseket hoz? Hogyan teheted személyessé az értékesítési szövegeidet? Hogyan kell írásban megrendeléssé változtatni az érdeklődést, sikeresen kezelni a panaszokat és begyűjteni a kintlevőségeket?

A könyv egyedülálló abban, hogy a benne található 247 (!) módszer, recept és tipp nem jól hangzó elméletekből, hanem 1200 valós üzleti levél tartalmának és eredményeinek elemzéséből származik, így a gyakorlatból nyert tapasztalat segítségével mutatja meg, hogy mi működik és mi nem. A könyvben nem csak a módszereket, hanem azokat a leveleket is megtalálod, amelyekben a leírt módszerek bizonyították működőképességüket - a valós életben elért kiemelkedő eredményekkel és megrendelésekkel.

Ez a könyv felbecsülhetetlen értékű példatár és receptgyűjtemény mindenki számára, akinek célja, hogy olyan szövegeket tudjon írni, amelyek bevételt, megrendeléseket és nyereséget termelnek.

A könyv eddig soha nem volt elérhető magyarul! A csomaghoz BÓNUSZKÉNT megkapod a kiadatlan magyar fordítás kéziratát digitális formában (a "kézirat" azt jelenti, hogy nincs olyan szépen megformázva, mint egy nyomtatott könyv, de a tartalma ugyanaz)

Tudnivalók

Ez a csomag (szándékosan) kisebb, mint a "normális", NAGY Medve csomagjaim, mert csak egy területre koncentrál:

Bevételnövelés MOST

... és MINDEN benne van, ami ahhoz kell, hogy megturbózd még most, a nyáron a bevételedet, de ezen kívül SEMMI más.

A csomag értéke
57.777 Ft
(és ez nem egy "felfújt" szám, ahogy a legöbben csinálják - ez valós!)

(De mivel a MarketingMedve vagyok...mit szólnál hozzá, ha az 50 ezres számot levenném az elejéről, és csak annyit kérnék érte, amennyi marad?)
A csomag ára

7.777 Ft + ÁFA
(bruttó 9063 Ft - ez is kevesebb, mint a "normális",
mert a benne lévő könyvnek csak 5% az ÁFÁ-ja).

EBBEN A POSTAKÖLTSÉG IS BENNE VAN.

Ha lemész a strandra egy napra a családdal, az ennél garantáltan többe fog kerülni - viszont ha ezt a csomagot megveszed ÉS HASZNÁLOD, akkor megvan az esélye, hogy jövőre egy sokkal jobb, sokkal távolabbi strandra tudod majd vinni a családot (akár ki is választhatod előre - Hawaii? Maldív-szigetek? Bora Bora? melyik legyen?). Szóval mindenki jól jár.

Itt a nyár, vagy a döglesztő meleg vagy a rengeteg eső miatt panaszkodik mindenki... a TÖMEG megy a Balatonra, az okosok MOST ELŐZNEK, amíg a konkurencia a sörhasát növeszti a strandon, nem figyel és nem tanul. Ez Neked pont elég.

ELJÖTT A TE IDŐD. Most előzz!

Ha kérdésed van, itt vagyok, segítek!
medve@marketingmedve.hu
+36 (30) 699-0101


Oké Medve, ez nekem KELL!

Rendben, akkor csak töltsd ki itt a megrendelőt, és már küldöm is a proforma számlát - amint rendezted, akkor pedig a csomagodat!

FONTOS: Ebben a csomagban egy "igazi" (nyomtatott, papír - emlékszel még rájuk...?) könyv van, amiből csak 1000 példányom van.  Amint az 1000 példány elfogyott, VÉGE (a korábbi Medve csomagok 5-6000 példányban keltek el, most viszont csak véges számú csomagom van)! Amint elfogyott a könyv, bezár a medve Nyári előzés boltja. Ne maradj le!

A könyvet akárhol tudod olvasni, ahová magaddal tudod vinni, a digitális anyagokat a VállalkozóIskolában tudod megnézni vagy letölteni bármilyen számítógépen, tableten vagy okostelefonon.Ez lenne itt a megrendelés helye,de...

 A MiniMedve 31/2 Marketing turbó csomag

ELFOGYOTT!


Minden csomag gazdára talált, sőt, a legtöbbet már postáztuk is a boldog tulajdonosának.

Nem mondhatod, hogy nem szóltam... legközelebb majd ne gondolkodj ilyen sokáig!

Tudod: a MarketingMedvétől csak a legjobb prémium termékeket kapod, mindig észveszejtően jó ajánlatokkal!


$AdditionalJavascript$